Anunț de recrutare a tinerilor, a antreprenorilor și angajaților din comuna Cărpineni...

Anunț de recrutare a tinerilor, a antreprenorilor și angajaților din comuna Cărpineni pentru participare la Programul de instruire Antreprenorială

295
DISTRIBUIȚI

Primăria comunei Cărpineni în parteneriat cu Asociația ”Cutezătorul” implementează proiectul „Multi-Dimensional Partnership for Inclusive Sustainable Economic Development in Cărpineni Commune”, finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Programului ”Primarii pentru creștere economică”.

Obiectivul principal al acestui proiect este de a crea un cadru incluziv pentru dezvoltarea economică durabilă a comunei Cărpineni pe baza a trei piloni principali și anume: resurse umane de înaltă performanță, infrastructură și parteneriat. Grupul țintă din cadrul acestui proiect este format din: 30 de agenți economici locali, 100 de angajați din companiile locale, pentru care vor fi organizate cursuri cu diferite tematici; 20 de tineri care locuiesc în Cărpineni (până la 35 de ani), care vor beneficia de un curs de instruire în antreprenoriat.

Beneficiarii finali ai acestui proiect sunt agenții economici și comunitatea locală. În urma implementării proiectului toți agenții economici din localitate, dar și cei din localitățile învecinate, vor avea acces la servicii de contabilitate, securitate și sănătate în muncă, consultanță, servicii juridice pentru întreprinderi, aceste servicii lipsind în prezent pe piața locală și fiind o constrângere importantă pentru dezvoltarea afacerilor locale.

Principalele activități ale proiectului sunt:

  1. Reabilitarea centrului de business;
  2. Realizarea unui program de instruire antreprenorială pentru tineri;
  3. Realizarea unui program de instruire pentru antreprenori și angajați;
  4. Desfășurarea a 4 vizite de studiu peste hotare pentru 5 antreprenori;
  5. Crearea unui brand local nou;
  6. Crearea unui site web pentru clusterul antreprenorial.

În acest context, Primăria comunei Cărpineni vă invită să deveniți parte a procesului de dezvoltare economică a localității prin dezvoltarea companiei DVS, participând  la activitățile proiectului, în special la activitățile de instruire planificate în cadrul proiectului.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la sediul Primăriei Cărpineni, anticameră, sau la nr. de telefon 069859388- Valentina Șelaru, specialist în comunicare.