Cetățeni de onoare

Cetățeni de onoare

Regulamentul pentru acordarea titlului de Cetățean de Onoare al comunei Cărpineni:

Regulamentul pentru acordarea titlului de Cetățean de Onoare al comunei Cărpineni

 

Mihail Ciobanu, șeful IMSP „Spitalul Cărpineni”.

Consiliul comunal Cărpineni a atribuit titlul de cetățean de onoare pentru capacități manageriale deosebite și aport considerabil în dezvoltarea și promovarea medicinei în comuna Cărpineni, în temeiul deciziei Consiliului Comunal Cărpineni nr. 06/09 din 12 august 2016.

Jonathan Hecke, coordonatorul Proiectului Elveției pentru Apă și sanitație în Moldova „APASAN”.

Consiliul comunal Cărpineni a atribuit titlul de cetățean de onoare pentru merite deosebite în dezvoltarea și modernizarea infrastructurii de apă în satul Cărpineni, în baza deciziei Consiliului Comunal Cărpineni nr. 05/23 din 17 mai 2016.

Maria Grapini, femeie de afaceri și politiciană română; din anul 2014 este deputat în Parlamentul European.

Consiliul comunei Cărpineni a atribuit titlul de cetățean de onoare pentru merite deosebite în dezvoltarea educativ-culturală a tinerei generații (concursul Moștenire) prin decizia consiliului comunal nr. 05/17 din 28 mai 2019.

 

Copăceanu Roman, profesor de matematică și ex- director al Liceului Teoretic „Ștefan Holban”, autor de manuale de matematică.

Consiliul comunal Cărpineni a atribuit titlul de cetățean de onoare pentru merite deosebite în educarea generațiilor din satul Cărpineni, în baza deciziei Consiliului Comunal nr. 05/18 din 28 mai 2019.

Dan Niță, Primarul comunei Miroslava, Județul Iași, România.

Consiliul comunal Cărpineni a atribuit titlul de cetățean de onoare pentru merite deosebite în dezvoltarea și modernizarea infrastructurii din satul Cărpineni, în baza deciziei nr. 05/18 din 17. 05. 2016 a Consiliului Comunal Cărpineni.