Mesaj de salut al Primarului

Mesaj de salut al Primarului

Adresez acest salut consătenilor mei, personal- tuturor celor care vizitează această pagină web, iar din partea comunității pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla cît mai multe despre Cărpineni.

Scopul acestui website este de a duce imaginea comunei Cărpineni în mintea și sufletul fiecărui vizitator. Ne-am propus împreună, cu colegii cu care conlucrez, să transpunem peste tot în lume trecutul și prezentul localității și pentru a-i deschide viitorul, promovându-i imaginea.

Ținta mea este de a recompensa și în acest fel încrederea tuturor din Cărpineni. Oriunde s-ar afla peste hotare, prin această pagină web, o parte din satul natal, va pătrunde în sufletul lor, aducându-le mai aproape „casă”.

Sper ca prin informațiile pe care le vom furniza, vom crea un permanent contact cu tot ce se întâmpla în localitatea Cărpineni.

Ca primar al acestui sat, încerc ca tot ceea ce întreprind să fie în interesul comunității, fiind conștient de gradul de responsabilitate pe care mi l-am asumat.

Încerc să aduc un suflu nou în viața cărpinenilor, reușind în acest fel să stimulez capacitatea de adaptare a cetățenilor la cultura schimbării. Consider importantă participarea publică la tot ce înseamnă acțiuni organizate de autoritățile locale. Sunt mulțumit că am reușit să induc simțul răspunderii, spiritual eficient și tolerant și să trezesc setea și nevoia de mai bine. Voi depune eforturi la creșterea calității vieții, la prosperitate și la o permanentă dorință de autodepășire;

Dacă am ajuns la o serie de rezultate, este pentru că forța cu care am fost motivat a fost și este dată de gospodarii comunei, de oameni harnici și înțelepți de care sunt înconjurat.

Stimați vizitatori ai acestui site, răsfoind informațiile si imaginile despre satul Cărpineni, vă invit să ne cunoașteți satul, modul de viată, să ne fiți alături de sărbători și să fiți partenerii noștri la nevoie.

Stimați locuitori, vă asigur că voi fi reprezentantul d-voastră în toate întâlnirile mele. Vă ofer acest website ca o apropiere de autoritățile locale, ca un permanent partener de dialog și ca un privilegiu de a face cunoscut satul nostru tuturor.