Primăria comunei Cărpineni- partener în cadrul Programului „Comunitatea mea”

Primăria comunei Cărpineni- partener în cadrul Programului „Comunitatea mea”

86
DISTRIBUIȚI

Comunitatea Mea este programul principal al USAID în domeniul guvernării locale care are scopul de a consolida guvernarea locală să devină mai eficientă, transparentă și responsabilă față de cetățeni.

Din luna septembrie 2020, Primăria Cărpineni a fost selectată în calitate de partener al Programului, în urma unui concurs. Anunțul de selectare îl găsiți aici.

Pe parcursul derulării programului, comunitățile vor fi implicate în diverse activități ce vor stimula îmbunătățirea calității și accesibilității serviciilor publice, vor implica societatea civilă în activitatea primăriei și vor contribui la creșterea veniturilor locale prin implementarea practicilor moderne de management financiar.

De asemenea, APL-urile care vor demonstra un angajament sporit față de guvernarea deschisă și responsabilă, vor fi invitate să aplice pentru suport în planificarea și implementarea proiectelor de dezvoltare comunitară si de infrastructură, care vor crește accesul și calitatea serviciilor publice locale și vor îmbunătăți viața cetățenilor la nivel local.

Mai multe detalii despre Programul „Comunitatea mea” aflați aici.